Termékek Menü

Vízforraló XIAOMI Mi Smart Kettle 1800W 1,5 liter fehér

Ár:
19.186 Ft (15.107 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 27.00624
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-09-23

Leírás és Paraméterek

1.5 L kapacitású vízforraló
Okos hőmérsékletszabályozás
304 rozsdamentes acél belső
Gyors forralás
Beépített biztonsági mechanizmus
Okostelefonos kapcsolat Bluetooth-on


1-12 órás melegen tartó funkció Vízhőmérséklet precíz kontrollálása. A melegen tartó funkció fenntartja a beállított hőmérsékletet akár 12 órán keresztül is. Az előre beállított értékek tökéletesek tea, kávé vagy babatápszer készítéséhez.


Különböző italokhoz különböző hőmérsékletű víz
A Pu’er tea elkészítéséhez forrásban lévő víz szükséges a lágyság miatt, a zöld teához 80-90°C kell a legjobb íz elérése érdekében. A Xiaomi Smart Kettle elektromos vízforraló intelligens hőfokszabályzási funkcióval rendelkezik. Csak nyisd meg az okostelefonodon a Mi Home alkalmazást, csatlakozz a vízforralóhoz Bluetooth-on keresztül, és állítsd be a kívánt hőfokot a kívánt értékre. A vizet forralásra és melegen tartásra is állíthatod. Ha az alkalmazás nincs csatlakoztatva, nyomd meg a fogantyún a melegen tartó gombot az 50°C-os hőtartáshoz.

Könnyű tisztíthatóság
A kifolyó egyrészes rozsdamentes acélból van egybe préselve a belső résszel. Az edény alja sima, nincs holt tér vagy halott szög, a tisztítás mindenhol könnyű és egyszerű. A nyitófedél 70°-ban nyílik, kényelmes használatot eredményezve.