Termékek Menü

Elem mikro DURACELL Ultra MX2400 AAA 2-es

Ár:
926 Ft
759 Ft (598 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 18%
Az akció időtartama:
2021. 09. 09. - 2021. 09. 30.
Cikkszám: 21.00532
Elérhetőség: Előrendelhető
Menny.:darab

Leírás és Paraméterek

A Duracell az elemek széles választékát kínálja a megbízható tápellátást igénylő elektronikai készülékekhez.
A Duracell Ultra AAA alkálielem ideális választás a sok áramot fogyasztó készülékek extra teljesítményigényének kielégítésére.
A Duracell Ultra AAA alkálielemek a legnagyobb teljesítményű elemeink, melyek AA, AAA, C, D és 9 voltos változatban kaphatók.
A Powercheck technológia egyszerűvé teszi az elem állapotának ellenőrzését a készülékből való kivétel nélkül is, és lehetővé teszi az elem felhasználását kevés áramot fogyasztó készülékben, ha az a sok áramot fogyasztó készülékhez már nem használható (a kivett elemeket célszerű együtt felhasználni a második készülékben; az új elemekkel való együttes használat nem javasolt). Egyszerűen csak meg kell nyomni a fehér pontokat az elem két végén, és az energiakijelzőn máris látható a töltöttség. Sőt szobahőmérsékleten való tárolás mellett a Duralock technológia a még nem használt elemeknél akár 10 évig tartó töltöttséget biztosít.
A Duracell ajánlása szerint ez az alkálielem a legmegfelelőbb a sok áramot fogyasztó készülékekhez, például digitális kamerához, vakuhoz, nagy teljesítményű játékokhoz, zenegépekhez, és természetesen kiváló választás a rendszeresen használt készülékekhez is, például motoros játékokhoz, elemlámpákhoz, játékok távirányítójához, borotvához, fogkeféhez stb.
1969-ben a Duracell részt vett az Apollo 11 küldetésében és ez lett az első elem, amely eljutott a Holdra.

Hasonló termékek

Készletről rendelhető
759 Ft 619 Ft
Készletről rendelhető
745 Ft 609 Ft
Készletről rendelhető
745 Ft 609 Ft